Ajankohtaista

Miau´s life –blogi tarjoaa kauneuden ja muodin lisäksi 10 iloista ja hauskaa tanssisarjaa kotioloihin!

tanssiva porvoo, miaus life, miauslife, miau´s life, tanssinopetusta internetissä

Tanssivan Porvoon rehtori ja yrittäjä Mia Koponen on viimeisen vuoden aikana kirjoittanut muoti,- ja kauneusaiheista blogia osoitteessa www.miauslife.com. Vaikka blogin pääpaino onkin asukokonaisuuksissa, meikkaamistyyleissä ja työhön liittyvissä kulttuuriprojekteissa, kokee Mia myös tanssin ja hyvinvoinnin sitoutuvan erinomaisesti aiheeseen. Lähtökohtaisena ajatuksena: kun ihminen voi hyvin sisäisesti, on hänen ihana panostaa itseensä myös ulkoisesti.DSC_0520 copy1 (1121x1280)”Haluan toimia nuorille ja aikuisille terveyttä ja hyvinvointia edustavana roolimallina. Blogissani haluan jakaa kauniiden kuvien lisäksi myös ajatuksia sinnikkyydestä, asioiden katsomisesta eri näkökulmista, uskosta itseensä ja siitä, ettei kaikki loppupeleissä olekaan niin vaikeata, kuin annetaan ymmärtää. Kunhan jaksaa nähdä vaivaa, eikä lannistu vastoinkäymisistä.”

Näin kevään kynnyksellä on aika katsoa sekä peiliin, että vaatekaappiin ja miettiä miten kevään ja tulevan kesän ottaa vastaan. Omilla aikuisten tanssitunneilla Mia törmää monesti siihen harhaolettamaan, että tanssiharrastuksen ryhmässä voi aloittaa vasta, kun on omasta mielestään tarpeeksi sutjakassa kunnossa ja jaksaa pomppia ryhmän mukana. Vaikka näin ei ole, on Mia silti laatinut jokaiselle helpon ja hauskan lähestymistavan tanssiin ilman ulkonäköpaineita. tanssiva porvoo, miaus life, miauslife, miau´s life, tanssinopetusta internetissäLuvassa on viiden viikon tehokas kotikurssi täynnä helppoja ja hauskoja showtanssisarjoja, joita pystyy tanssimaan lukuisia ja lukuisia kertoja ilman suorituspaineita! Tanssinopetusvideot julkaistaan kahdesti viikossa (ti ja to) Mian blogissa, osoitteessa: www.miauslife.com. Ensimmäinen video saapuu sivuille 12.3. ja seuraava 14.3.tanssiva porvoo, miaus life, miauslife, miau´s life, tanssinopetusta internetissä tanssiva porvoo, miaus life, miauslife, miau´s life, tanssinopetusta internetissäMikäli harrastuksesta innostuu lopulta enemmänkin, on muutamien kotituntien jälkeen helpompaa lähteä ryhmätunneille, joissa tunnin aikana tanssitaan ei vaan yhtä, vaan useita hauskoja tanssisarjoja! Kevät on uusiutumisen aikaa, eikä ihmisen hyvinvointia voi koskaan korostaa liikaa. Onkin siis aika laittaa mieli ja keho järjestykseen ja aloittaa aurinkoiset päivät uusilla tanssituulilla!

%d bloggers like this: