Näytökset

KEVÄTNÄYTÖS 2014 KUVINA

Tanssivan Porvoon kevätnäytös saatiin onnellisesti pakettiin. Kiitos kaikille pienille ja isoille esiintyjille, olitte fantastisia! <3

DVD-levy on tekovaiheessa ja se postitetaan kotiin noin 2-3 viikon kuluttua. Muistathan tilata omasi viimeistään 30.5. mennessä! Tilausohjeet löydät TÄÄLTÄ.

Timo Kokko taasen ikuisti näytöksen upein valokuvin. Kurkkaathan linkin, josta löydät kaikki kuvat! Näissä iloisissa ja menevissä tunnelmissa toivotamme kaikille mitä mukavinta ja rennointa kesää! Elokuussa jatketaan. :)

tanssiva porvoo, tanssivan porvoon kevätnäytös, tanssi porvoo, showtanssi, showtanssi porvoo, tanssikoulu porvoo tanssiva porvoo, tanssivan porvoon kevätnäytös, tanssi porvoo, showtanssi, showtanssi porvoo, tanssikoulu porvoo tanssiva porvoo, tanssivan porvoon kevätnäytös, tanssi porvoo, showtanssi, showtanssi porvoo, tanssikoulu porvoo tanssiva porvoo, tanssivan porvoon kevätnäytös, tanssi porvoo, showtanssi, showtanssi porvoo, tanssikoulu porvoo tanssiva porvoo, tanssivan porvoon kevätnäytös, tanssi porvoo, showtanssi, showtanssi porvoo, tanssikoulu porvoo tanssiva porvoo, tanssivan porvoon kevätnäytös, tanssi porvoo, showtanssi, showtanssi porvoo, tanssikoulu porvoo tanssiva porvoo, tanssivan porvoon kevätnäytös, tanssi porvoo, showtanssi, showtanssi porvoo, tanssikoulu porvoo tanssiva porvoo, tanssivan porvoon kevätnäytös, tanssi porvoo, showtanssi, showtanssi porvoo, tanssikoulu porvoo tanssiva porvoo, tanssivan porvoon kevätnäytös, tanssi porvoo, showtanssi, showtanssi porvoo, tanssikoulu porvoo tanssiva porvoo, tanssivan porvoon kevätnäytös, tanssi porvoo, showtanssi, showtanssi porvoo, tanssikoulu porvoo tanssiva porvoo, tanssivan porvoon kevätnäytös, tanssi porvoo, showtanssi, showtanssi porvoo, tanssikoulu porvoo tanssiva porvoo, tanssivan porvoon kevätnäytös, tanssi porvoo, showtanssi, showtanssi porvoo, tanssikoulu porvoo tanssiva porvoo, tanssivan porvoon kevätnäytös, tanssi porvoo, showtanssi, showtanssi porvoo, tanssikoulu porvoo tanssiva porvoo, tanssivan porvoon kevätnäytös, tanssi porvoo, showtanssi, showtanssi porvoo, tanssikoulu porvoo tanssiva porvoo, tanssivan porvoon kevätnäytös, tanssi porvoo, showtanssi, showtanssi porvoo, tanssikoulu porvoo

%d bloggers like this: