Ajankohtaista

LET´S ROCK & SWING!

Rock’n Swing on tanssilaji täynnä vikkeliä jalkoja, letkeitä lanteita ja kuumeja moveseja!!! Tämä on tanssilaji, joka ei jätä ketään kylmäksi. Musiikki ja vauhti vievät sinut aikakaudelle, jolloin Greta Garbo ja Glark Gable vaikuttivat. Tunnit on täynnä vauhtia, hauskuutta, huumoria ja energiaa. Vauhdista huolen pitää charmikas ja TV:stäkin tuttu Masi Sauren! Aikaisempaa tanssitaustaa ei tarvita, mutta siitä haittaakaan ole. :) Kaikki mukaan, NYT ROKATAAN! Kyseessä on soolotanssittava Rock´n Swing.

Tunnit iltamyöhään torstaisin klo 19.30-20.30. Loppukauden tunnit hintaan 130 €. LIITY MUKAAN NYT!

10701968_10152501653329760_2516546456542784914_n

MASI SAUREN:

Masi Sauren, tanssin mieletön monilahjakkuus koki elämänsä hienoimpia hetkiä muutama kuukausi sitten, kun hänen tanssiryhmäsä Swing Busters täräytti tiensä kolmen parhaan joukkoon Pakko Tanssin- ohjelmaformaatin finaalissa! Lisäksi samana keväänä Masi voitti SM-pronssia Street-tanssissa! Nyt Masi pitää koulullamme Street boys- ryhmiä, sekä nuorten Street, hip hop- tunteja.

Masi aloitti tanssimisen Stepupissa 10-vuotiaana show,- ja breakdancella. Hän esiintyi Stepup Kidsien riveissä ja esiintyi mm. Silja Euroopalla. Masi on saavuttanut lukuisia  SM-mitaleita juniorisarjoissa, mm. breakdancen Suomen mestaruuden.

v. 2001  Masi löysi rock´n swingtanssit ja niistä lähinnä boogie woogien. Hän on lajin kolminkertainen Suomenmestari ja PM-hopetamitalisti v. 2009. Masilla on myös useita finaalisijoituksia lajin world-cupin osakilpailuista. Masi kilpailee edelleen ja opettaa niin koti,- kuin ulkomailla.

%d bloggers like this: