Ajankohtaista

EK-RYHMÄ

Tanssivan Porvoon erikoiskoulutusryhmä koostuu 13-21 -vuotiaista nuorista tanssinharrastajista. Ryhmä treenaan ammattiin tähdäten kolme kertaa viikossa. Lajeina heillä on pääasiassa showtanssia, Street hip hoppia ja esiintymiskoulutusta. Lisäksi ryhmä harjoittelee omaa showta kevään tanssikeikoille (keikkatiedustelut: mia(at)tanssivaporvoo.com).

Tytöt on kuvattu tanssisalilla studio-olosuhteissa tammikuun alussa. Kuvat on ottanut LilyChristina Photography ja yksittäisistä kuvista on lopulta koottu hieno kollaasi yhdeksi julisteeksi. Näiden iloisten ja vauhdikkaiden tyttöjen ansista lopputuloksesta tuli juuri niin upea, kuin haaveilimmekin!

tanssiva porvoo, tanssikoulu porvoo, showtanssi porvoo, baletti porvoo, ek-ryhmä, tanssivan porvoon ek-ryhmä

%d bloggers like this: