Ajankohtaista

Kiitos upeasta kevätnäytöksestä!

Vuotuinen kevätnäytös paketissa, kiitos jokaiselle esiintyjälle! Olitte taas kertakaikkisen ihania ja valovoimaisia ja teitte jokaisen meistä opettajan ylpeäksi! Viettäkäähän mukava ja rentouttava kesä ja nähdään taas elokuussa! <3

TÄSTÄ LINKISTÄ löydät paljon valokuvia esityksestä! Käythän kurkkaamassa.

tanssiva porvoo, tanssikoulu porvoo, showtanssi porvoo, baletti porvoo tanssiva porvoo, tanssikoulu porvoo, showtanssi porvoo, baletti porvoo tanssiva porvoo, tanssikoulu porvoo, showtanssi porvoo, baletti porvoo tanssiva porvoo, tanssikoulu porvoo, showtanssi porvoo, baletti porvoo tanssiva porvoo, tanssikoulu porvoo, showtanssi porvoo, baletti porvoo tanssiva porvoo, tanssikoulu porvoo, showtanssi porvoo, baletti porvoo

%d bloggers like this: