Ajankohtaista

Tanssin iloa isille!

KUTSU

Tanssin iloa isille:
Tervetuloa seuraamaan isänpäiväviikolla tanssitunteja!

Isänpäiväviikolla 6.-12.11. hemmottelemme isiä oikein olan takaa. Kaikki Tanssivan Porvoon oppilaiden isät (tai isoisät /vastaava huoltaja) ovat tervetulleita seuraamaan rakkaittensa tanssitunteja joko koko tunnin ajaksi, tai osaksi sitä!

Halutessaan kutsun saaneet voivat myös osallistua tunneille lastensa kanssa ja saada omakohtaisesti kokea tanssin vapauttavan voiman arjen ahertamisen keskellä.

Tarjoilemme tanssikoulun viihtyisässä odotustilassa arvovieraillemme myös kahvia ja pullaa tanssituntien aikana. Varaamme isille myös hieman viihdykettä auto-, tekniikka- ja tietokonelehtien muodossa.

Toivomme mahdollisimman monen isän tutustuvan lastensa tanssiharrastukseen oikein luvan kanssa, koska äidit tapaavat enimmäkseen olla yhdyshenkilöinä lapsen ja tanssikoulun välillä. Uskomme kuitenkin myös isien saavan kiinnostavia ja mukavia kokemuksia lasten harrastusten kautta!

Ja niin kuin arvostettu William Shakespeare on sanonut
”Se on viisas isä, joka tuntee oman lapsensa”.

TERVETULOA!

Tanssiva Porvoo, isänpäivä

%d bloggers like this: