Ajankohtaista

Escape Porvoo aukeaa syyskuussa!

escape porvoo, pakohuone porvoo, escape room porvoo, the legacy, legacy, perinnön salaisuus, escaperoom porvoo, escape room helsinki,

Tanssivan Porvoon viereen avataan syyskuun alussa jännittävä ja haastava pakohuonepeli. Tervetuloa pelaamaan kaveriporukalla tai vaikka koko perheen voimin!

AJAN VOIT VARATA TÄÄLTÄ >>

”Minulla on ollut jo pitkään hallussani jotain arvokasta. En ole siitä kenellekään hiiskunut, mutta kun minusta pian aika jättää, täytyy minun antaa se eteenpäin. Kenelle tahansa en kuitenkaan halua perintöä jättää, ja siksi kätkin sen. Ensimmäinen vihje on kätketty työhuoneeseeni. G.C.”

39071424_507503436360361_7633600535169335296_n.jpg

Escape Porvoo

Escape Porvoo on seikkailupeli, jossa 2–5 pelaajan joukkue ratkoo yhdessä arvoituksia ja pulmia. Tässä ”pakohuoneessa” ovia ei lukita, koska huoneesta ei ole tarkoitus paeta. Sen sijaan pelaajat etsivät arvokasta perintöä.

Vaatimukset ja sopivuus

Legacy vaatii nokkeluutta, luovuutta ja hyvää päättelykykyä, mutta se ei ole pelottava. Niinpä tämä seikkailu sopii kaveri- ja työporukoille polttareihin, juhliin ja virkistyspäiviin mutta erinomaisesti myös koko perheille (alle 13-vuotiaat pelaavat aikuisen seurassa). Legacy ei vaadi erityisiä ennakkotietoja tai -taitoja mutta tarjoaa päänvaivaa myös kokeneille pelaajille. Joukkueen kokoamista helpottaa se, että pelissä on rinnakkain kaksi kieltä, suomi ja englanti.

Ohjeet ennen pelaamista

Peliaika on tunnin, ja se varataan joko sähköisestä kalenterista tai puhelimitse. Pelipaikka on Porvoon keskustassa, Citymarketin talossa, ja sinne tulee saapua 10 minuuttia etukäteen.
%d bloggers like this: