Ajankohtaista

AKROBATIAN TIIVISKURSSI

akrobatia porvoo, tanssiva porvoo akrobatia, tanssitemput porvoo

Tanssiakrobatian tiiviskurssi järjestetään su 24.3!

Tanssilliset akrobatiatunnit alkavat lämmittelyllä ja lattia-akrobatian alkeilla; luvassa on erilaisia kuperkeikkoja, käsilläseisontaa, hyppyjä sekä notkeus ja koordinaatio harjoituksia! Tutustumme myös mm. pyramideihin ja pariakrobatiaan.

Tunti on hauska ja voit haastaa itseäsi oman tasosi mukaan!

Opettajana Päivi Laukkanen. Päivin päälajeina on nykytanssi, akrobatia ja lastentanssi. Muita lajeja ovat baletti, jazztanssi, showtanssi sekä akrobatiatanssi. Tanssin lisäksi Päivi on erittäin inspiroitunut sirkuksesta ja on treenannut paljon akrobatiaa, käsilläseisontaa, pariakrobatiaa sekä köyttä. Päivi on persoonaltaan rento energiapakkaus. Hänen tunneillaan tehdään paljon ja monipuolisesti. Päivi on helposti lähestyttävä ja pyrkii kannustamaan ja motivoimaan oppilaitaan haastamaan itseään ja kehittymään hauskojen harjoitteiden kautta.

JUNIORIT 9-12 v. klo 13.30-14.30

HINTA 12 € 

ILMOITTAUTUMINEN >>

EK-RYHMÄ klo 14.30-16.00

Kurssi sisältyy EK-kauteen

TP DANCERS & SHOW 15+ klo 16.00-17.30

Kurssi sisältyy oppilaiden tanssikauteen

 

%d bloggers like this: