Tanssin iloa Porvoon sydämessä

TIEDOTE

Perjantaista 13.3. lähtien Tanssivan Porvoon lähiopetus on tauolla toistaiseksi. Tietoomme ei ole tullut, että kukaan koulumme oppilaista olisi sairastanut koronavirusta. Seuraamme Suomen epidemiatilannetta ja tiedotamme jatkosta sekä sähköpostitse että some-kanavissamme.

Tanssin harrastaminen ei haasteista huolimatta jää kuitenkaan tauolle, sillä olemme päättäneet siirtyä etäopetukseen. Koemme, että nyt jos koskaan on tärkeää saada mukavaa ajateltavaa ja hauskaa tekemistä! Kuvaamme opettajien kanssa tällä viikolla joukon opetusvideoita, joiden avulla oppilaamme voivat jatkaa tanssin harrastamista kotioloissa.

Tänä haastavana aikana haluamme panostaa entistäkin enemmän tanssin mukanaan tuoman ilon ja hyvän fiiliksen levittämiseen! Pidetään huolta itsestämme ja läheisistämme ja toivotaan, että pääsemme tanssimaan taas pian yhdessä!

ETÄOPETUSVIDEOITA LÖYDÄT TÄÄLTÄ >> 

Tanssiva Porvoo on vuodesta 2008 toiminut tanssikoulu Porvoossa. Koulu tarjoaa taiteen perusopetusta sadoille lapsille, nuorille ja aikuisille Itä-Uudenmaan alueella. Tanssiva Porvoo on saavuttanut merkittävän jalansijan Porvoon kulttuuritarjonnassa. Koulu tunnetaan erityisesti laadukkaista tanssitunneistaan, tunnelmallisista tiloista, upeista saleista keskellä Porvoota ja ennen kaikkea iloisen kannustavasta ilmapiiristään. Tavoitteenamme on tukea lasten ja nuorten terveen itsetunnon kehittymistä ja taata heille turvallinen ja suojaisa oppimisympäristö. Lue lisää arvoistamme >

Tuntitarjontamme on laaja ja tunteja tarjotaan kaikenikäisille aina taaperoista aikuisiin! Valikoimiimme kuuluu mm. showtanssi, baletti, street, commercial, lyrical jazz, lattarit, taaperotanssi ja paljon muuta! 

Tanssisalimme sijaitsevat Porvoon ytimessä, osoitteessa Mannerheiminkatu 7. Lämpimästi tervetuloa joukkoon!

tanssiva porvoo, tanssikoulu porvoo, tanssi porvoo, street porvoo, baletti porvoo, showtanssi porvoo, hip hop porvoo, commercial porvoo, lyrical jazz porvoo, lattarit porvoo, lattaritanssi porvoo, tanssia aikuisille porvoo, lastentanssi porvoo