AIKUISET 16+

SHOWFIT (alkeet)

ShowFit-tunti on täynnä iloisia, hauskoja, monipuolisia, hikisiä ja erityylisiä mini-tanssi-sarjoja lihaskunto-osuutta unohtamatta! Tunnilla palaa noin 400-700 kaloria ja sen monipuolinen sisältö takaa, ettei kelloon tule juurikaan vilkaistua.

Tutustumme mm. näihin lajeihin: pop, lattari, street, Rock´n Roll, Suomi-iskelmä jne.

Tunti koostuu alkulämmittelysarjojen lisäksi useista erityylisistä mini-sarjoista, joihin on helppo päästä viikkojen edetessä mukaan (suositeltavaa on kokeilla uutta lajia 3:n viikon ajan!). Lisäksi tunnilla on noin 15 minuuttia kestävä lihaskunto-osuus, jonka aikana käydään läpi suurimpia lihasryhmiä.

Tunneilla suositellaan käymään säännöllisesti, jotta sarjoihin pääsee hyvin mukaan! Koska tunneilla edetään nopeasti ja tanssitaan paljon, ei opettaja ole velvollinen kertaamaan poissaolleille muun ryhmän jo hallitsemia liikesarjoja. Kuitenkin, jos olet tanssinut paljon ja nappaat liikkeitä nopeastikin, pärjäät mukana vähemmälläkin hiomisella!

Vaatetus:  Rennot ja joustavat vaatteet. Jalkaan joko aerobic- kengät tai sukat / paljaat varpaat. Juomapullo.

OSTA SYYSKAUDEN 2018 KURSSI TÄÄLTÄ >>

————-

SHOW 16+ (ja aikuiset)

Showtanssitunnit ovat täynnä meneviä tanssisarjoja ja tanssitekniikkaa. Musiikkina käytämme tämän hetken hittejä ja menneiden aikojen klassikoita. Tunnit koostuvat pääasiassa popista, musikaalibiiseistä ja vaihtelevasti oppilaiden toiveiden mukaisista tyylijajeista.

Tunneilla lämmitetään kroppa alkulämmittelysarjan kautta. Tämän jälkeen tehdään tekniikkaharjoituksia, venytyksiä, lattianpoikki sarjoja, sekä lihaskuntoharjoitteita. Lisäksi keskitymme pidempään koreografiaan, jota toistetaan muutaman viikon ajan.

OSTA SYYSKAUDEN 2018 KURSSI TÄÄLTÄ >>

————-

COMMERCIAL HEELS 16+

Commercial Heels -tunneilla tutustutaan MTV-tyyliseen Commercial-tanssiin korot jaloissa!

Liikemateriaali on suurimmaksi osaksi kauniin naisellista ja sulavalinjaista. Musiikki valitaan tämän hetken kuumimmista hiteistä sekä muista suurista hiteistä kautta aikojen. Commercialille tyypillistä on keskivartalon voimakas käyttö, tiukat liikkeradat ja päänpyöräytykset.

Jalkaan korolliset kengät.

OSTA SYYSKAUDEN 2018 KURSSI TÄÄLTÄ >>

————-

STREET 16+ (ja aikuiset)

Street 16+ ja aikuiset -tunneilla tanssitaan katutanssin eri lajeja. Tarkoituksena on pitää hauskaa, hikoilla ja inspiroitua katutanssin kulttuurista! Aikaisempaa tanssikokemusta ei vaadita ja tunneilla edetään ryhmän mukaan tanssijoiden toiveet huomioiden. Luvassa rentoa meininkiä ja hauskoja hetkiä!

Vaatetus: Rentoa ja löysää. Lenkkarit. Juomapullo.

OSTA SYYSKAUDEN 2018 KURSSI TÄÄLTÄ >>

————-

LATINO-SHOW

Taso: alkeet (tunti tarkoitettu aloittelijoille ja jo vähän latinalaisia tansseja tanssineille)

Taso: jatko (tunti on tarkoitettu oppilaille, joilla on useamman vuoden tanssitausta ja pystyvät hallitsemaan monimutkaisempiakin liikesarjoja.)

Latinoshow-tunnit ovat hauskoja ja meneviä joraustunteja! Tunnin pääpaino on tanssissa, sarjat vaihtelevat samban, salsan, cha chan ja tangon kautta rumbaan, vauhdikasta jiveä ja popvivahteita unohtamatta. Lyhyen alkulämmittelyn jälkeen käytämme koko tunnin tanssimiseen ja hauskanpitoon!

Tervetuloa nauttimaan tanssin ilosta!

Vaatetus:  Rennot ja joustavat vaatteet. Jalkaan joko aerobic- kengät tai sukat / paljaat varpaat. Juomapullo.

ALKEET: OSTA SYYSKAUDEN 2018 KURSSI TÄÄLTÄ >>

JATKO: OSTA SYYSKAUDEN 2018 KURSSI TÄÄLTÄ >>

————-

ROCK´N SWING

Rock´n Swing on menevä tanssilaji täynnä jalkojen vikkelää vipellystä ja hikipisaroita! Vauhdikkaat jalkakuviot takaavat sen, ettei tunnin aikana ehdi miettimään maallista menoa, vaan keskittyminen on täysin rennon swengaavissa tanssiliikkeissä. Iloinen ja humoristinen tunti soveltuu kaikille eikä aikaisempaa tanssitaustaa tarvita!

Tunnilla tanssitaan mm. Boogie Woogieta, fuskua, Lindy Hoppia ja Buggia.

Vaateus: Rentoa ja mukavaa. Tanssilenkkarit. Juomapullo.

OSTA SYYSKAUDEN 2018 KURSSI TÄÄLTÄ >>

————-

AIKUISBALETTI

Ajatteletko, että baletti on vain kevyiden tyttöjen harrastus? Ei ole! Lapsuuden balettiunelmia voi toteuttaa myös aikuisena, minkä kokoisena ja näköisenä tahansa sukupuolesta riippumatta.

Aikuisbaletti on balettia aikuisten ehdoin. Tanssitunneilla pääsee nauttimaan klassisesta musiikista, keveyden illuusiosta ja liikkeiden kauneudesta. Ryhti, liikkuvuus, vartalonhallinta ja lihaskunto kehittyvät kuin huomaamatta. Aikuisbalettitunneilla harjoitellaan klassisen baletin perusasentoja ja -liikkeitä erilaisten tanko- ja keskilattiaharjoitusten avulla. Pääasiassa ovat oman kehon kuunteleminen ja kehittäminen. Baletti vaatii keskittymistä, mutta on samalla myös oiva keino rauhoittua ja parantaa keskittymiskykyä.

Varusteet: vartalonmyötäiset treenivaattet sekä pehmeät balettitossut (sukatkin käyvät).

OSTA SYYSKAUDEN 2018 KURSSI TÄÄLTÄ >>

————-

IRLANTILAINEN TANSSI (alk) |

IRLANTILAINEN TANSSI, kengät (alk)

Kuinka Riverdancen tanssijat tekevät sen? Nyt saat kokeilla omin jaloin! Irlantilaisen tanssin tunneilla tanssin ilo kohtaa tekniikan ja perinteet nykyajan. Tunneilla saat haastaa itsesi ja iloita vauhdikkaasta tanssista sekä tarttuvasta rytmikkäästä musiikista. Pehmeiden tossujen tunneilla harjoittelemme koreografioita, jotka perustuvat irlantilaisen tanssin hyppytekniikkaan, kovien kenkien tunneilla treenaamme irlantilaisen tanssin kenkätekniikkaan pohjautuvia tansseja. Voit valita tekniikoista suosikkisi tai ottaa molemmat, joilloin pääset kokonaisvaltaisesti kiinni tanssilajiin. Tähän lajiin on helppo jäädä koukkuun!

Varustus: kevyet tanssivaatteet joissa on helppo liikkua; pehmeiden tossujen tunneille irlantilaisen tanssin tossut tai sukat, kovakenkätunneille irlantilaisen tanssin kovat kengät.

OSTA IRLANTILAISEN TANSSIN KURSSI TÄÄLTÄ >>

OSTA IRLANTILAINEN TANSSIKURSSI KENGILLÄ TÄÄLTÄ >>

————-

LATINO-SHOW SM

Tunnit pidetään pienryhmän (max 7 hlö) omina treenitunteina, joissa opetus on hyvin yksityistuntityylistä. Tavoitteena on osallistuminen vuoden 2018 Latino-shown SM-kilpailuihin. Oppilas maksaa tuntien lisäksi pakolliset kilpailu,- vaate ja majoitus yms. maksut.