AIKUISET

Joulunäytöksen 2018 avasi aikuisten menevä potpuri:


HIP HOP AIKUISET 30+ (alkeet)

Hip hop aikuiset -tunneilla tanssitaan katutanssin eri lajeja. Tarkoituksena on pitää hauskaa, hikoilla ja inspiroitua katutanssin kulttuurista! Aikaisempaa tanssikokemusta ei vaadita ja tunneilla edetään ryhmän mukaan tanssijoiden toiveet huomioiden. Luvassa rentoa meininkiä ja hauskoja hetkiä!

Vaatetus:  Rennot ja joustavat vaatteet. Jalkaan tanssilenkkarit tai aerobic- kengät. Juomapullo.

OSTA KURSSI TÄÄLTÄ >>


SHOWFIT (alkeet)

ShowFit-tunti on täynnä iloisia, hauskoja, monipuolisia, hikisiä ja erityylisiä mini-tanssi-sarjoja lihaskunto-osuutta unohtamatta! Tunnilla palaa noin 400-600 kaloria ja sen monipuolinen sisältö takaa, ettei kelloon tule juurikaan vilkaistua.

Tutustumme mm. näihin lajeihin: pop, lattari, street, Rock´n Roll, Suomi-iskelmä jne.

Tunti koostuu alkulämmittelysarjojen lisäksi useista erityylisistä mini-sarjoista, joihin on helppo päästä viikkojen edetessä mukaan (suositeltavaa on kokeilla uutta lajia 3:n viikon ajan!). Lisäksi tunnilla on noin 15 minuuttia kestävä lihaskunto-osuus, jonka aikana käydään läpi suurimpia lihasryhmiä.

Tunneilla suositellaan käymään säännöllisesti, jotta sarjoihin pääsee hyvin mukaan! Koska tunneilla edetään nopeasti ja tanssitaan paljon, ei opettaja ole velvollinen kertaamaan poissaolleille muun ryhmän jo hallitsemia liikesarjoja. Kuitenkin, jos olet tanssinut paljon ja nappaat liikkeitä nopeastikin, pärjäät mukana vähemmälläkin hiomisella!

Vaatetus:  Rennot ja joustavat vaatteet. Jalkaan joko aerobic- kengät tai sukat / paljaat varpaat. Juomapullo.

OSTA KURSSI TÄÄLTÄ >>


LATINO-SHOW

Taso: alkeet (tunti tarkoitettu aloittelijoille ja jo vähän latinalaisia tansseja tanssineille)

Taso: jatko (tunti on tarkoitettu oppilaille, joilla on useamman vuoden tanssitausta ja pystyvät hallitsemaan monimutkaisempiakin liikesarjoja.)

Latinoshow-tunnit ovat hauskoja ja meneviä joraustunteja! Tunnin pääpaino on tanssissa, sarjat vaihtelevat samban, salsan, cha chan ja tangon kautta rumbaan, vauhdikasta jiveä ja popvivahteita unohtamatta. Lyhyen alkulämmittelyn jälkeen käytämme koko tunnin tanssimiseen ja hauskanpitoon!

Tervetuloa nauttimaan tanssin ilosta!

Vaatetus:  Rennot ja joustavat vaatteet. Jalkaan joko aerobic- kengät tai sukat / paljaat varpaat. Juomapullo.

ALKEET: OSTA KURSSI TÄÄLTÄ >>

JATKO: OSTA KURSSI TÄÄLTÄ >>


ROCK´N SWING

Rock´n Swing on menevä tanssilaji täynnä jalkojen vikkelää vipellystä ja hikipisaroita! Vauhdikkaat jalkakuviot takaavat sen, ettei tunnin aikana ehdi miettimään maallista menoa, vaan keskittyminen on täysin rennon swengaavissa tanssiliikkeissä. Iloinen ja humoristinen tunti soveltuu kaikille eikä aikaisempaa tanssitaustaa tarvita!

Tunnilla tanssitaan mm. Charlestonia, solo jazz:iä, Boogie Woogieta ja Electroswingiä

Vaateus: Rentoa ja mukavaa. Tanssilenkkarit. Juomapullo.

OSTA KURSSI TÄÄLTÄ >>


AIKUISBALETTI

Ajatteletko, että baletti on vain kevyiden tyttöjen harrastus? Ei ole! Lapsuuden balettiunelmia voi toteuttaa myös aikuisena, minkä kokoisena ja näköisenä tahansa sukupuolesta riippumatta.

Aikuisbaletti on balettia aikuisten ehdoin. Tanssitunneilla pääsee nauttimaan klassisesta musiikista, keveyden illuusiosta ja liikkeiden kauneudesta. Ryhti, liikkuvuus, vartalonhallinta ja lihaskunto kehittyvät kuin huomaamatta. Aikuisbalettitunneilla harjoitellaan klassisen baletin perusasentoja ja -liikkeitä erilaisten tanko- ja keskilattiaharjoitusten avulla. Pääasiassa ovat oman kehon kuunteleminen ja kehittäminen. Baletti vaatii keskittymistä, mutta on samalla myös oiva keino rauhoittua ja parantaa keskittymiskykyä.

Varusteet: vartalonmyötäiset treenivaattet sekä pehmeät balettitossut (sukatkin käyvät).

OSTA KURSSI TÄÄLTÄ >>


LATINO-SHOW SM

Tunnit pidetään pienryhmän (max 7 hlö) omina treenitunteina, joissa opetus on hyvin yksityistuntityylistä. Tavoitteena on osallistuminen vuoden aikana Latino shown eri tanssikilpailuihin. Oppilas maksaa tuntien lisäksi pakolliset kilpailu,- vaate ja majoitus yms. maksut.