EK-RYHMÄ

tanssiva porvoo ek, tanssiva porvoo ek ryhmä, erikoiskoulutusryhmä tanssiva porvoo, tanssiva porvoo, tanssi porvoo, porvoo, baletti porvoo, street porvoo, showtanssi porvoo, hip hop porvoo, aikuisbaletti porvoo, lastentanssi porvoo, taaperotanssi porvoo, lattarit porvoo, tanssikoulu porvoo, porvoon tanssikoulu, tanssiharrastus porvoo,

Kaudella 2019 – 2020 erikoiskoulutusohjelmat uudistuvat, kun aloitamme uusia EK-ryhmiä. Mikäli haluat treenata paljon, esiintyä ja kehittyä monipuolisesti, olet etsimämme henkilö!

HAKUTILAISUUS

EK-HAKU KAUDELLE 2019 – 2020 JÄRJESTETÄÄN lauantaina 27.4.2019

Tilaisuus alkaa yleisellä infolla tanssikoulun tiloissa klo 14.30.

HAEMME RYHMIÄ:

EK MINIT (6-8 v.) koe-es. klo 14.45 – 15.00

EK JUNIORIT (9-10 v.) koe-es. 15.05 – 15.20

EK NUORET (11-15 v.) koe-es. 15.25 – 15.40

EK EDISTYNEET (yli 12-vuotiaat ja syksyllä 2019 12v. täyttävät) koe-es. 15.45 – 16.00

HAKUTILAISUUS

Koe-esiintymiseen ei tarvitse valmistautua etukäteen eikä sitä tarvitse jännittää.  Koe-esiintymistilaisuudessa paikalla ovat tanssikoulun rehtori Mia Koponen sekä baletti + lyrical -opettaja Hanna Launonen.

Koe-esiintyminen on kuin palanen tavallisesta tanssitunnista. Teemme pienen pätkän sarjaa ja muutamia tekniikkaharjoituksia. Mikäli olet siis tanssinut aikaisemminkin, on kaikki sinulle tuttua! Tervetuloa mukaan, päivästä tulee hauska!

Yllesi tarvitset rennot treenivaatteet ja vesipullo on myös hyvä varata matkaan. Nähdään koe-esiintymisessä!

Ilmoitamme valinnoista sähköpostitse muutaman päivän sisällä.

ILMOITTAUTUMINEN HAKUTILAISUUTEEN:

Koe-esiintymiseen ilmoittaudutaan s-postitse. Kerro meille seuraavat tiedot: hakijan nimi, ikä ja tanssitausta. Ilmoittautumiset osoitteeseen tanssivaporvoo@gmail.com.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA KAUDELLE 2019 – 2020!

Erikoiskoulutusryhmän (EK) tavoitteena on tukea lasten ja nuorten monipuolista tanssikoulutusta ja antaa eväät pitkälle tulevaisuuteen. Ryhmät koostetaan ikäryhmänsä lahjakkaista ja motivoituneista tanssijoista mahdollistaen heille alan parhaat perusopinnot Porvoossa. Tanssivan Porvoon erikoiskoulutusryhmien opettajina toimivat talon omat huippupedagogit sekä vierailevat koreografit. EK-ryhmien oppilaat valitaan pääsykokeiden perusteella ja ryhmiä täydennetään tarpeen vaatiessa. Oppilaiden edistymistä seurataan huolellisesti. EK-oppilaat sitoutuvat ryhmään kaudeksi 2019-2020.

EK- ryhmien viikottaiseen treeniohjelmaan sisältyy 2 – 5 treenipäivää riippuen ikäryhmästä. Omatoimisen lihaskunnon ylläpito sekä eritoten venyttely kuuluvat jokaisen oppilaan omaan vastuualueeseen.

ESIINTYMISET JA KILPAILUT

Osa EK-koulutuksesta on esiintymistoimintaa, jota pyrimme tarjoamaan kaikille ikäryhmille. Osalle ikäryhmistä tarjoamme myös mahdollisuutta osallistua tanssikilpailuihin- ja katselmuksiin, mikä omalta osaltaan tukee tanssijoiden kokonaisvaltaista kehitystä. Suurin osa esiintymisistä tapahtuu kevätkaudella 2020. Pyrimme infoamaan esiintymisistä hyvissä ajoin, mutta toisinaan esiintymispyynnöt tulevat nopeallakin aikataululla.

RYHMÄVALOKUVAUS

Erikoiskoulutusryhmien oppilaat valokuvataan syyskaudella 2019 iloiseen ja lennokkaaseen ryhmäkuvaan. Oppilaat saavat kuvan itselleen digitiedostona. Tanssikoululle ja kuvaajalle jää oikeus käyttää kuvaa markkinointitarkoituksessa.

EK-VAATTEET

Tanssiva Porvoo tarjoaa EK-ryhmäläisille syyskauden 2019 aikana omat EK-paidat, joita saa käyttää vapaasti koulun tanssitunneilla, keikoilla ja arjessa.

HINTA

Lopulliset hinnat muodostuvat toteutuneiden ryhmäkokojen mukaan. Hinta on kuitenkin selvästi edullisempi, kuin että tunnit valittaisiin erikseen lukujärjestyksestä. Huoltaja maksaa erikseen mahdolliset kisa-asut sekä kilpailumaksut ja kilpailuihin liittyvät muut kulut.

EK Edistyneet, pienryhmä

Yli 12 v. (Ryhmän max koko 8 hlö)

EK edistyneet- pienryhmän tavoitteena on keskittyä aktiiviseen ja tavoitteelliseen tanssin harrastamiseen. Opetus pienryhmässä on henkilökohtaisempaa ja tarjoaa näin mahdollisuuden kehittyä harppauksin.

Ryhmä osallistuu kauden aikana erilaisiin kilpailuihin ja tanssikatselmuksiin.

EK edistyneet -ryhmään voivat hakea kaikki aktiivisesti ja monipuolisesti tanssia harrastaneet tanssijat, joilla on halu kehittyä ja treenata tavoitteellisemmin. Ryhmän jäsenet ovat osana tiivistä ryhmää ja jokaisella on siinä oma tärkeä roolinsa.

Ryhmän viikottaiseen lukujärjestykseen kuuluu minimissään 4 treenipäivää:

 • EK Choreo (ma)
 • Akrobatia (ke)
 • Baletti + Lyrical Jazz, kisakoreo (to)
 • Lyrical Jazz, kisakoreo (la)

Omien tuntien lisäksi EK edistyneet- oppilaat saavat valita muutamia lisätunteja Tanssivan Porvoon lukujärjestyksestä. Tanssikoulu tarjoaa tunnit tukeakseen nuorten monipuolista ja kattavaa koulutusohjelmaa.

EK nuoret 11-15 v.

Ryhmän viikottaiseen lukujärjestykseen kuuluu 4 treenipäivää:

  • EK Choreo / tekniikka (ma)
  • Dance Tricks 11+ (ke)
  • Showtanssi (to)
  • Vapaavalintainen tunti lukujärjestyksestä

EK juniorit 9-10 v.

Ryhmän viikottaiseen lukujärjestykseen kuuluu 3 treenipäivää:

  • Lyrical Jazz & Showtanssi (to, tunnit peräkkäin)
  • Dance Tricks 8-10 v (ke)
  • Vapaavalintainen tunti lukujärjestyksestä (suositustunti: Alkeisbaletti 2 (la) )

EK minit 6-8 v.

Ryhmän viikottaiseen lukujärjestykseen kuuluu 2 treenipäivää:

  • Baletti (la)
  • Showtanssi (ma)

 

Halutessaan EK nuoret,- juniorit,- ja minit voivat myös valita vapaavalintaisia tunteja lukujärjestyksestä. Annamme lisätunneista -30% alennuksen.

tanssiva porvoo, tanssiva porvoo ek, tanssiva porvoo ek ryhmä, tanssi porvoo, porvoo, baletti porvoo, street porvoo, showtanssi porvoo, tanssikoulu porvoo, porvoon tanssikoulu, tanssiharrastus porvoo

 

tanssiva porvoo, tanssiva porvoo ek, tanssiva porvoo ek ryhmä, tanssi porvoo, porvoo, baletti porvoo, street porvoo, showtanssi porvoo, tanssikoulu porvoo, porvoon tanssikoulu, tanssiharrastus porvoo