HINNASTO

MAKSAMINEN

Ilmoittautuminen ja maksaminen Tanssivan Porvoon tunneille tapahtuu nettisivujemme verkkokaupan kautta. Tunneille ilmoittaudutaan maksamalla koko lukukausimaksu verkkokauppaamme. Maksu on mahdollista jakaa jopa 36 maksuerään!

Ilmoittautumisen peruutus: Ilmoittautuminen tunneille on sitova, mutta mikäli tanssioppilas ei ensimmäisen viikon jälkeen haluakaan jatkaa tunneilla käymistä, ilmoittautuminen voidaan perua sähköpostitse tanssivaporvoo@gmail.com. Tällöin kausimaksu palautetaan kokonaisuudessaan maksajalle. Poikkeus: 3-5 -vuotiaat saavat kokeilla lajia kolmen viikon ajan sitoumuksetta. Mikäli kausi lopetetaan kolmen kokeiluviikon jälkeen, veloitamme vain alkukauden tunnit.

TUTUSTUMINEN TUNNEILLE

Uusi oppilas saa kokeilla haluamaansa lajia sitoutumatta tuntiin, mutta vain mikäli tunnilla on tilaa. Tiedustelut tutustumismahdollisuudesta: tanssivaporvoo@gmail.com

Myös ensimmäinen tunti veloitetaan, mikäli oppilas jatkaa harrastustaan. Paikat täytetään ilmoittautumis,- ja maksamisjärjestyksessä.

AIKUISET HUOM! Tutustu ”Kokeile rauhassa” pakettiin täältä ->


TUNTIHINTA / koko kausi:

 • 30 min = 9,00 €
 • 45 min = 10,00 €
 • 60 min = 11,50 €
 • 75 min = 13,50 €
 • 90 min = 15,50 €

Syyskauteen 2018 sisältyy kaikkinensa 17 viikkotuntia.


ALENNUKSET

Tanssiva Porvoo kannustaa koko perheen liikkumaan tarjoamalla – 7 % alennuksen koko kauppasummasta, kun kursseja valitaan kerralla useampi, kuin yksi (alennus annetaan samassa ruokakunnassa oleville tai henkilöille, jotka tanssivat useamman kerran viikossa). Saat alennuksen verkkokaupassa, kun syötät kassalla ”Lunasta etuseteli” –kohtaan koodin TP7.

Alennusta ei myönnetä tiiviskursseista, TP-Dancers- tai EK-kaudesta, ShowFit-tunnista, Latino SM-kaudesta, näytöslipuista eikä oheistuotteista. Alennusta ei voi yhdistää 10 x korttien tai muiden alennusten kanssa.


ANYTIME-KORTTI

Anytime-kortti on oivallinen kaikille super-treenaajille! Kortti maksaa 620,00 €. 

Kortilla saa käydä rajattomasti kaikille koulumme tunneilla! Anytime on voimassa syyskauden 2018. Kortti on henkilökohtainen. Anytime-kortti on mahdollista maksaa osissa.


10 x KORTTI AIKUISTEN TUNNEILLE

Aikuisten tunnit on mahdollista maksaa kausimaksun lisäksi kertamaksulla, 10 x kortilla tai ANYTIME-kortilla (Anytime-kortilla saat tanssia niin usein, kun haluat!)

10 X KORTTI:

KERTAMAKSU:

 • 60 min = 15 €
 • 90 min = 20 €

10 x kortti on voimassa 6 kk ostohetkestä. 

Kortit ostetaan verkkokaupasta. Näytä opettajalle kuitti / kännykkätosite maksusta, niin saat kortin. Maksutapana käy paikanpäällä myös kortti, käteinen / liikunta ,- tai kulttuurisetelit ja ePassi.

”KOKEILE RAUHASSA” -PAKETTI AIKUISILLE:

”Kokeile rauhassa”-paketti soveltuu loistavasti heille, ketkä haluavat rauhassa tutustua lajiin ennen sitoutumista. Kortti maksaa 35 euroa ja on voimassa yhden kuukauden lähtien ensimmäisestä tanssikerrasta (4 vk). Mikäli tunneilla haluaa kokeilukertojen jälkeen jatkaa, palautamme/hyvitämme kokeilukerrat kurssin kokonaismaksusta.

OSTA KORTTI >>

Kuitti maksusta / print screen kännykältä toimii lippuna.


ERIKOISKOULUTUS-RYHMÄ (EK) KAUSI 2018-2019

EK-oppilaat sitoutuvat ryhmään koko kaudeksi 2018-2019.

EK 2018-2019

Ryhmän viikottaiseen lukujärjestykseen kuuluu 4 viikkotuntia:

 1. Syyskausi 550 €
 2. Kevätkausi 590 €

Lasku on maksettavissa useassa maksuerässä.

 


TP DANCERS

TP Dancers- ryhmän oppilaat sitoutuvat ryhmään koko kaudeksi 2018-2019.

Ryhmän viikottaiseen lukujärjestykseen kuuluu 4 viikkotuntia:

 1. Syyskausi 570 €
 2. Kevätkausi 690 €

Lasku on maksettavissa useassa maksuerässä.


TYKY-SETELIT

Voitte maksaa tanssikauden myös henkilökohtaisilla Smartumin liikunta,- ja kulttuuriseteleillä, Virikeseteleillä tai ePassilla. Muista mainita setelimaksusta ilmoittautumisen yhteydessä! Toimita setelit tasasummana suljetussa kirjekuoressa ensimmäisellä ilmoittautumisen jälkeisellä tunnilla.


LATINO-SHOW SM

Hinta / kevätkausi on 285 € (sis. ohjatut tunnit, salin vapaan käytön kauden aikana ja ne kerrat, jolloin ryhmä treenaa itsenäisesti Juhan ollessa poissa). Oppilas maksaa tuntien lisäksi pakolliset kilpailumaksut ja kilpailuihin liittyvät muut kulut.


TILOJEN VUOKRAUS

Vuokraa Tanssivan Porvoon tilat yksityisesti käyttöösi (sis. kaksi salia, pukuhuoneet ja oleskelutilat). Tiloihin mahtuu noin 40 henkeä, voit tuoda omaa syötävää ja juotavaa. 

TILAT YKSITYISKÄYTTÖÖN 190 e

– tilavuokra 3 h

– asiakas siivoaa tilat käytön jälkeen

LASTEN SYNTTÄRIDISCO 240 e

– isossa salissa näyttävä discovalaistus (katso video tästä)

– tilavuokra 3 h

– asiakas siivoaa tilat käytön jälkeen

LASTEN SYNTTÄRIDISCO TANSSINOPETUKSELLA 320 e

– noin 20 – 30 minuutin tanssinopetus

– isossa salissa näyttävä discovalaistus (katso video tästä)

– tilavuokra 3 h

– asiakas siivoaa tilat käytön jälkeen

Pidätämme oikeuden hintojen muutokseen.


Oikeudet muutoksiin pidätetään.

tanssiva porvoo, tanssikoulu porvoo, tanssi porvoo, street porvoo, baletti porvoo, showtanssi porvoo, hip hop porvoo, commercial porvoo, lyrical jazz porvoo, lattarit porvoo, lattaritanssi porvoo, tanssia aikuisille porvoo, lastentanssi porvoo

0 comments on “HINNASTO

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s