JUNIORIT 9-12 v.

SHOW 9+ | SHOW 11+ 

Showtanssitunnit ovat täynnä meneviä tanssisarjoja ja balettiin pohjautuvaa tanssitekniikkaa. Musiikkina käytämme tämän hetken hittejä ja menneiden aikojen klassikoita. Tunnit koostuvat pääasiassa popista, hip hopista, jazzista ja vaihtelevasti oppilaiden toiveiden mukaisista tyylijajeista.

Tunneilla lämmitetään kroppa alkulämmittelysarjan kautta. Tämän jälkeen teemme tekniikkaharjoituksia, venytyksiä, lattianpoikki sarjoja, sekä lihaskuntoharjoitteita. Lisäksi keskitymme pitempään koreografiseen osuuteen, jota toistamme muutamien viikojen ajan.

Vaateus: Rentoa ja löysää. Sukat / paljaat jalat. Juomapullo.

OSTA SHOW 9+ KURSSI TÄÄLTÄ >>

OSTA SHOW 11+ KURSSI TÄÄLTÄ >>


COMMERCIAL 10+

Commercial on nimensä mukaisesti erityisesti kaupallisilla areenoilla käytetty, menevä tanssilaji, jota voi nähdä artistien live-esiintymisissä, musiikkivideoissa tai YouTube -kanavilla. Tunnin päätarkoituksena on jorata ja pitää hauskaa! Commercialille tyypillistä on keskivartalon voimakas käyttö, tiukat liikkeradat, päänpyöräytykset ja voimakkaat liikkeet.

Tunnit koostuvat teknisistä harjoitteista, lihaskunnosta, venytyksistä ja tanssisarjasta, jota toistetaan muutaman viikon ajan.

Vaateus: Rentoa ja löysää. Sukat / paljaat jalat. Juomapullo.

OSTA COMMERCIAL 10+ (maanantai) KURSSI TÄÄLTÄ >>

OSTA COMMERCIAL 10+ (tiistai) KURSSI TÄÄLTÄ >>

————-

HIP HOP 11-14 v.

Hip hop -tunneilla keskitytään katutanssilajien, popingin ja break-temppujen tekemiseen. Vauhdikas tunti koostuu lämmittely-, lihaskunto- temppu-, tanssisarja- ja venyttelyosuuksista. Tunnilla harjoitutetaan tasapainoa, koordinaatiota ja leikitellään rytmeillä, sekä tutustutaan Street-tanssin eri tyylilajeihin.  Street on yleisnimitys eri katutanssityyleille. Katutanssityylit kehittyvät ja muuttavat muotoaan jatkuvasti ja näin ollen tanssityylejä on useita erilaisia.

Vaateus: Rentoa ja löysää. Lenkkarit. Juomapullo.

OSTA HIP HOP 11-14 v. KURSSI TÄÄLTÄ >>

————-

BREAKDANCE POJAT 11+ (jatkotaso)

Poikien oma Breakdance 11+ -tunti on tarkoitettu nuorille, keillä on jo break- taustaa ja halua treenata tavoitteellisesti! Ryhmä tähtää kaudella 2019-2020 tanssikatselmuksiin ja kilpailuihin. Opettajana breakdancen Suomenmestari, Masi Sauren.

Tunneilla keskitytään katutanssilajien ja break-temppujen tekoon. Vauhdikas tunti koostuu lämmittely-, lihaskunto- , temppu,- tanssisarja- ja venyttelyosuuksista. Tunnilla harjoitutetaan break-temppujen lisäksi tasapainoa, koordinaatiota, leikitellään rytmeillä, sekä tutustutaan Street-tanssin eri tyylilajeihin.

Vaateus: Rentoa ja löysää. Lenkkarit. Juomapullo.

OSTA KURSSI TÄÄLTÄ >>

————-

DANCE TRICKS 8-10 v. | DANCE TRICKS 11-15 v.

Dance Tricks on nimensä mukaisesti tanssitemppujen tunti. Alkulämmittelyn jälkeen tunnilla venytellään huolellisesti. Tämän jälkeen harjoitellaan juuri niitä kaikista hienoimpia temppuja, joita tanssiohjelmissa,- ja kisoissa näkee. Harjoiteltavia temppuja on mm. perhosvoltti, käsilläseisonta, siltakaato, arabiflikki, arabialainen kärrynpyörä, puolivoltti, illuusiot jne.

Vaateus: Rentoa ja löysää. Paljaat jalat / sukat / tossut. Juomapullo.

OSTA DANCE TRICKS 8-10 v. KURSSI TÄÄLTÄ >>

OSTA DANCE TRICKS 11-15 v. KURSSI TÄÄLTÄ >>


ALKEISBALETTI 2, 8-10 v.

Tunneilla opitaan baletin perustekniikkaa, vartalon oikeita linjauksia, aukikierron löytämistä, sanastoa, koordinaatiota sekä musikaalista ja tanssillista ilmaisua. Balettitunti koostuu tankotreenauksesta, keskilattia- sekä lattiatankoharjoitteista, hypyistä ja venyttelyistä.

Vaatetus: ryhmäpuku, trikoot ja pehmeät balettitossut, värit ja mallit opettajan ohjeiden mukaan.

OSTA KURSSI (lauantai) TÄÄLTÄ >>


BALETTI 1 (10-14 v. jatkotaso)

Balettitunti koostuu tankotreenauksesta, keskilattia- sekä lattiatankoharjoitteista, hypyistä ja venyttelyistä.Tunneilla syvennetään baletin perustekniikkaa. Tunnin pääpaino on tangon ääressä tehdyissä liikkeissä kuten plié, relevé, tendu, jete, rond de jambe jne. Tunnilla vahvistetaan vartalon oikeita linjauksia, aukikierron löytämistä, sanastoa, koordinaatiota sekä tietenkin musikaalista ja tanssillista ilmaisua. Keskilattialla harjoitellaan perushyppyjä, piruetteja ja käydään läpi erilaisia liikkuvia baletin peruskuvioita.

Kärkitossuharjoitukset alkavat yli 11-vuotialle. Nilkan rakenteen kehittymisen vuoksi kärkitossuja ei suositella alle 11-vuotialle. Pienemmät oppilaat tekevät muita nilkkoja vahvistavia harjoituksia kärkitossuharjoitusten ajan (noin 10 min).

Tunti on toinen tanssin perusopetussuunnitelman mukainen viikkotunti viime kauden alkeisbaletti 2 oppilaille.

Vaatetus: ryhmäpuku, trikoot ja pehmeät balettitossut, kärkitossut, värit ja mallit opettajan ohjeiden mukaan.

OSTA BALETTI 1 (torstai) KURSSI TÄÄLTÄ >>