NÄYTÖKSET

KEVÄTNÄYTÖS 28.5.2018 KLO 18.00

Kevätnäytös pidetään Taidetehtaan Avantisalissa (os. Läntinen Aleksanterinkatu 1). Näytös on yli 2 h mittainen ja sisältää väliajan.

KOULULAISNÄYTÖS

Järjestämme Porvoon koululaisille oppilasnäytöksen, jonka esiintyjiksi valikoitui kaikki Tanssivan Porvoon 9-16 -vuotiaiden ryhmät. Näytös pidetään Taidetehtaan Avantisalissa samana päivänä kuin iltanäytös, eli ma 28.5. klo 12.30-13.30. Koululaisnäytöksessä esiintyvät ryhmät tanssivat sekä päivä,- että iltanäytöksessä.

Koululaisnäytöksen kenraalit aloitamme klo 8.50. Anokaa päivää koulusta vapaaksi!

Tarjoamme esiintyjille lämpimän aterian.

LIPUT

Aikuisten lippu 14 € (yli 12 v.) | Lasten lippu 12 € (alle 12 v.) | Sylilapset veloituksetta.

Lipunmyynti tapahtuu Tanssivan Porvoon verkkokaupan kautta >>. Näytöslippuna toimii kuitti maksusta joko perinteisesti printattuna tai älylaitteen näytöltä. Kuitin saat tilauksen yhteydessä, kohdasta “tulosta kuitti” tai sähköpostiin saapuvasta tilausvahvistuksesta.

Mikäli lippuja on vielä näytöspäivänä jäljellä, myymme niitä myös Taidetehtaalla. Maksutapana kortti, käteinen tai Smartumin kulttuurisetelit.

HUOM! Katsomopaikkoja on rajoitetusti, joten varaathan lippusi ajoissa!

NÄYTÖSTALTIOINTI

Näytöksestä tehdään video ja sen saa ostaa itselleen joko laadukkaana tiedostona (teräväpiirto) tai perinteisenä DVD-levynä. Tuotteet on ostettavissa verkkokaupasta.

NÄYTÖSVIDEO TIEDOSTONA 12,90 € >>

DVD – LEVY 29 € (+ mahd. postikulut)

BUFFETTI

Takahuoneessa on esiintyjille pienimuotoinen buffetti, josta voi ostaa herkkuja ja suolaista syötävää koko päivän ajan. Varatkaa pientä käteistä mukaan.

KENRAALIHARJOITUSAIKATAULU:

(Illan kenraaliharjoitus koskee vain niitä ryhmiä, jotka eivät olleet mukana päivän koululaisnäytöksessä. Päivänäytöksessä esiintyneillä ei ole enää illalla kenraaleja.)

Klo 16.10-16.20 Showkids 7-8 v.

Klo 16.20-16.30 Pikkuballeriinat 7-9 v.

Klo 16.30-16.40 Aikuisbaletti

klo 16.40-16.50 Showkids 5-6 v.

Klo 16.50-17.00 Satubaletti 4-6 v.

Klo 17.00-17.10 Satubaletti 3-4 v.

Klo 17.10-17.20 Showkids 3-4 v.

ESIINTYMISVAATTEET

Vaateinfot päivitetään kaikkien ryhmien osalta 14.5. mennessä

Showkids 7-8 v.: Paidat tanssikoululta, shortsit (mitkä vaan), jalkaan lenkkarit, converset tai vastaavat. Hiukset hauskasti ja kesäisesti kiinni! Tyyli vapaa. :)

Satubaletti 3-4 v. (Mia): Vaaleat sukkahousut, tossut. Mekot tanssikoululta. Hiukset keijumaisesti, saa laittaa kukka / perhos tms. pinnejä hiuksiin.

 

Showkids 3-4 v. (Mia): Peppi Pitkätossu -vaatteet. Tossut / paljain jaloin. Hiukset peppityyliin.

Showkids 5-6 v. (Mia): My Little Pony-värimaailmaan soveltuvat vaatteet = super-iloista, värikästä, saa olla shortsit, hame tai mekko (kunhan alla on esim. pyöräilyshortsit tai legginssit), legginssit, T-paita tms. Hiukset huolitellusti.

Pikkuballeriinat (Hanna): -vaaleat balettisukkahousut (huom, ei legginsejä), valkoinen narutoppi, vaaleat balettitossut, esiintymisasu (koululta, tuodaan paikan päälle), hiukset siististi kiinni balettinutturalle KATSO VIDEO >>

Satubaletti 4-6 v. (Hanna): mustat trikoot/peittävät leggisit, keltainen t-paita (koululta,tuodaan paikana päälle), keltainen pipo (koululta, tuodaan paikan päälle), paljaat jalat, hiukset kiinni matalalla ponnarilla

Lyrical 10+ : Labratakit, musta toppi, 3/4 mustat trikoot/ peittävät legginsit

Lyrical 13+ : mustat topit, mustat shortsit, vaaleanpunaiset hameet

Show 9+ : Mekko tanssikoululta, mekon alle vaaleat ”mammat” (=peittävät hipsterssit / lyhyeksi leikatut pyöräilyshortsit), paljaat jalat. Hiukset edestä kiinni, ettei ne lennä silmille, muuten auki ja kiharalla. Saa laittaa ripsiväriä + vaalean huulipunan, jos haluaa. 

Show 11+ : Mustat legginssit, musta pitkähihainen + ihonmyötäinen paita, paljaat jalat. Hiukset tiukalla ponnarilla. Meikki: Perusmeikkipohja, vaalea luomiväri, ripsiväri, vahva eyeliner, punaiset huulet.

Commercial 10+ : Vaatteet: Vaaleen siniset farkut ja pinkki/oranssi/keltanen/punanen paita. Hiukset: auki. Meikit: kevyt silmämeikki+pinkit huulet

Commercial 13+:  Vaatteet: valkosta ja harmaata. Hiukset: kiertävä ranskalainen letti. Meikit: kevyt silmämeikki+nude huulipuna

EK 10+ : 

Love so soft: Ek-asut. Hiukset: korkea ponnari. Meikit: kevyt silmämeikki+punanen huulipuna.

Perfect Strangers: vaaleen siniset farkut ja kaveripaita. Hiukset: korkea ponnari. Meikit: kevyt silmämeikki+punanen huulipuna

Show 13+ : Vaatteet tanssikoululta. 

Dance tricks: Keltainen t-paita ja mustat legginssit. Ohjaaja hoitaa lei-kukkanauhat. Hiukset: korkea kireä ponnari. Meikki: kevyt meikki tai ei meikkiä ollenkaan.

Street 9+ (Tuan):

Yläosa yksivärinen värikäs (college, huppari, t-paita, paita), Tummat housut, ei välii onko colleget tai farkut, Mielellään kengät, sniikkerit ( ei värillä väliä)

Freestyle 10+ : 

Yläosa yksivärinen värikäs (college, huppari, t-paita, paita)
Tummat housut, ei välii onko colleget tai farkut
Mielellään kengät, sniikkerit ( ei värillä väliä)

Street 13+ (Tuan): 

Yläosa yksivärinen värikäs (college, huppari, t-paita, paita)
Tummat housut, ei välii onko colleget tai farkut
Mielellään kengät, sniikkerit ( ei värillä väliä)

Street 13+ (Masi): 

Street Pojat 7-9 v.: Lenkkarit, mustat housut, värikäs paita

Street Pojat 10+ : Lenkkarit, mustat housut, värikäs paita

 

_______________________