NUORET 13+

SHOW 13+ | SHOW 15+

Showtanssitunnit ovat täynnä meneviä tanssisarjoja ja balettiin pohjautuvaa tanssitekniikkaa. Musiikkina käytämme tämän hetken hittejä ja menneiden aikojen klassikoita. Tunnit koostuvat pääasiassa popista, hip hopista, musikaalibiiseistä ja vaihtelevasti oppilaiden toiveiden mukaisista tyylijajeista.

Tunneilla lämmitetään kroppa alkulämmittelysarjan kautta. Tämän jälkeen tehdään tekniikkaharjoituksia, venytyksiä, lattianpoikkisarjoja, sekä lihaskuntoharjoitteita. Lisäksi keskitymme pidempään koreografiaan, jota toistetaan muutaman viikon ajan.

OSTA SHOW 13+ (keskitaso, perjantai) KURSSI TÄÄLTÄ >>

OSTA SHOW 15+ (edistyneet, torstai) KURSSI TÄÄLTÄ >>


COMMERCIAL

Commercial on nimensä mukaisesti erityisesti kaupallisilla areenoilla käytetty, menevä tanssilaji, jota voi nähdä artistien live-esiintymisissä, musiikkivideoissa tai YouTube -kanavilla. Tunnin päätarkoituksena on jorata ja pitää hauskaa! Commercialille tyypillistä on keskivartalon voimakas käyttö, tiukat liikkeradat ja päänpyöräytykset.

Tunnit koostuvat teknisistä harjoitteista, lihaskunnosta, venytyksistä ja tanssisarjasta, jota toistetaan muutaman viikon ajan.

OSTA COMMERCIAL 10-14 v. (Kiira Kilpiö, ma) KURSSI TÄÄLTÄ >>

OSTA COMMERCIAL 15+ (Kiira Kilpiö, ma) KURSSI TÄÄLTÄ >>

OSTA COMMERCIAL 13+ (Anni Minkkinen, ti) KURSSI TÄÄLTÄ >>

OSTA COMMERCIAL 15+ (Anni Minkkinen, ti) KURSSI TÄÄLTÄ >>


 

HIP HOP 11-14 v. | HIP HOP 15+ (edistyneet)

Hip hop -tunneilla keskitytään katutanssilajien, popingin ja break-temppujen tekoon. Vauhdikas tunti koostuu lämmittely-, lihaskunto- temppu-, tanssisarja- ja venyttelyosuuksista. Tunnilla harjoitutetaan tasapainoa, koordinaatiota ja leikitellään rytmeillä, sekä tutustutaan Street-tanssin eri tyylilajeihin.  Street on yleisnimitys eri katutanssityyleille. Katutanssityylit kehittyvät ja muuttavat muotoaan jatkuvasti ja näin ollen tanssityylejä on useita erilaisia.

Vaatetus: Rentoa ja löysää. Lenkkarit. Juomapullo.

OSTA HIP HOP 11-14 v. (tiistai) KURSSI TÄÄLTÄ >>

OSTA HIP HOP 15+ (tiistai) KURSSI TÄÄLTÄ >>


BALETTI 1 (10-14 v. jatkotaso)

Tunneilla syvennetään baletin perustekniikkaa. Tunnin pääpaino on tangon ääressä tehdyissä liikkeissä kuten plié, tendu, fondu, degagé, jne. Tunnilla vahvistetaan vartalon oikeita linjauksia, aukikierron löytämistä, sanastoa, koordinaatiota sekä tietenkin musikaalista ja tanssillista ilmaisua. Keskilattialla harjoitellaan perushyppyjä, ylösnousuja (rélevé ja piqué) piruetteja ja käydään läpi erilaisia liikkuvia baletin peruskuvioita.

Kärkitossutreenit aloitetaan tässä vaiheessa (yli 11 v.).

Balettitunti koostuu tankotreenauksesta, keskilattia- sekä lattiatankoharjoitteista, hypyistä ja venyttelyistä.

Vaatetus: ryhmäpuku, trikoot ja pehmeät balettitossut, kärkitossut, värit ja mallit opettajan ohjeiden mukaan.

OSTA BALETTI 1 (torstai) KURSSI TÄÄLTÄ >>


BALETTI, nuoret |

Nuorten Balettitunneilla tutustutaan baletin perustekniikkaan sekä tangossa, että keskilattialla. Tunnin loppupuolella tehdään myös tanssillisempia sarjoja ja harjoitellaan esiintymistä. Tunnit sopivat mainiosti jo tanssia harrastaneille sekä vasta-aloittelijoille. Klassisen baletin perustaidot ovat tärkeitä taitoja sekä tanssia paljon harrastaneille, että ammattilaiseksi tähtääville tanssinharrastajille.

Varusteet: vartalonmyötäiset treenivaattet sekä pehmeät balettitossut.

OSTA BALETTI, nuoret (sunnuntai) KURSSI TÄÄLTÄ >>


LYRICAL JAZZ, edistyneet

Lyrical jazz tanssityyli ottaa vaikutteita baletista, nykytanssista ja jazztanssista. Tunneilla tehdään erilaisia tekniikkaharjoituksia, kuten piruetteja, jalanheittoja ja hyppyjä, lattianpoikkiharjoitteita ja tanssisarjoja. Tunneilla opetellaan kehon monipuolista ja sulavaa käyttöä eri tasoissa, esim. lattiatyöskentelyn kautta. Musiikkina tunneilla on pääasiallisesti hitaita, tunnelmallisia ja tunnelatausta vaatia kappaleita, jolloin musiikin tulkitseminen, osana tanssia ja tarinankerrontaa, on vahvassa osassa tunnin sisältöä.

Vaateus: Rentoa ja löysää. Paljaat jalat / sukat / tossut. Juomapullo. 

OSTA KURSSI TÄÄLTÄ >>


DANCE TRICKS 11-15 v. ja 15+

Dance Tricks on nimensä mukaisesti tanssitemppujen tunti. Alkulämmittelyn jälkeen tunnilla venytellään huolellisesti. Tämän jälkeen harjoitellaan juuri niitä kaikista hienoimpia temppuja, joita tanssiohjelmissa,- ja kisoissa näkee. Harjoiteltavia temppuja on mm. perhosvoltti, käsilläseisonta, siltakaato, arabiflikki, arabialainen kärrynpyörä, puolivoltti, illuusiot jne.

Vaateus: Rentoa ja löysää. Juomapullo.

OSTA 11-15 v. KURSSI TÄÄLTÄ >>

OSTA 15+ KURSSI TÄÄLTÄ >>