NUORET 13+

SHOW 13+ | SHOW 15+

Showtanssitunnit ovat täynnä meneviä tanssisarjoja ja balettiin pohjautuvaa tanssitekniikkaa. Musiikkina käytämme tämän hetken hittejä ja menneiden aikojen klassikoita. Tunnit koostuvat pääasiassa popista, hip hopista, musikaalibiiseistä ja vaihtelevasti oppilaiden toiveiden mukaisista tyylijajeista.

Tunneilla lämmitetään kroppa alkulämmittelysarjan kautta. Tämän jälkeen tehdään tekniikkaharjoituksia, venytyksiä, lattianpoikki sarjoja, sekä lihaskuntoharjoitteita. Lisäksi keskitymme pidempään koreografiaan, jota toistetaan muutaman viikon ajan.

OSTA SHOW 13+ (alkeet, keskiviikko) KURSSI TÄÄLTÄ >>

OSTA SHOW 13+ (jatko, perjantai) KURSSI TÄÄLTÄ >>

OSTA SHOW 15+ (edistyneet, perjantai) KURSSI TÄÄLTÄ >>

————-

COMMERCIAL 13+

Commercial on nimensä mukaisesti erityisesti kaupallisilla areenoilla käytetty, menevä tanssilaji, jota voi nähdä artistien live-esiintymisissä, musiikkivideoissa tai YouTube -kanavilla. Tunnin päätarkoituksena on jorata ja pitää hauskaa! Commercialille tyypillistä on keskivartalon voimakas käyttö, tiukat liikkeradat ja päänpyöräytykset.

Tunnit koostuvat teknisistä harjoitteista, lihaskunnosta, venytyksistä ja tanssisarjasta, jota toistetaan muutaman viikon ajan.

OSTA KURSSI TÄÄLTÄ >>

————-

COMMERCIAL HEELS 13+

Commercial Heels -tunneilla tutustutaan MTV-tyyliseen Commercial-tanssiin korot jaloissa!

Liikemateriaali on suurimmaksi osaksi kauniin naisellista ja sulavalinjaista. Musiikki valitaan tämän hetken kuumimmista hiteistä sekä muista suurista hiteistä kautta aikojen. Commercialille tyypillistä on keskivartalon voimakas käyttö, tiukat liikkeradat ja päänpyöräytykset.

Jalkaan korolliset kengät.

OSTA KURSSI TÄÄLTÄ >>

————-

STREET 13+

Street-tunneilla keskitytään katutanssilajien, popingin ja break-temppujen tekoon. Vauhdikas tunti koostuu lämmittely-, lihaskunto- temppu-, tanssisarja- ja venyttelyosuuksista. Tunnilla harjoitutetaan tasapainoa, koordinaatiota ja leikitellään rytmeillä, sekä tutustutaan Street-tanssin eri tyylilajeihin.  Street on yleisnimitys eri katutanssityyleille. Katutanssityylit kehittyvät ja muuttavat muotoaan jatkuvasti ja näin ollen tanssityylejä on useita erilaisia.

Vaatetus: Rentoa ja löysää. Lenkkarit. Juomapullo.

OSTA STREET 13+ (tiistai) KURSSI TÄÄLTÄ >>

————-

DANCE TRICKS

Dance Tricks on nimensä mukaisesti tanssitemppujen tunti. Alkulämmittelyn jälkeen tunnilla venytellään huolellisesti. Tämän jälkeen harjoitellaan juuri niitä kaikista hienoimpia temppuja, joita tanssiohjelmissa,- ja kisoissa näkee. Harjoiteltavia temppuja on mm. perhosvoltti, käsilläseisonta, siltakaato, arabiflikki, arabialainen kärrynpyörä, puolivoltti, illuusiot jne.

Vaateus: Rentoa ja löysää. Juomapullo.

OSTA KURSSI TÄÄLTÄ >>

————-

LYRICAL JAZZ alkeet (ikä avoin) |

LYRICAL JAZZ 14+ jatko

Lyrical jazz tanssityyli ottaa vaikutteita baletista, nykytanssista ja jazztanssista. Tunneilla tehdään erilaisten balettitekniikkaharjoitusten lisäksi piruetteja, jalanheittoja ja hyppyjä, lattianpoikkiharjoitteita ja tanssisarjoja. Tunneilla opetellaan kehon monipuolista ja sulavaa käyttöä eri tasoissa, esim. lattiatyöskentelyn kautta. Musiikkina tunneilla on pääasiallisesti voimakkaita, tunnelmallisia ja tunnelatausta vaatia kappaleita, jolloin musiikin tulkitseminen, osana tanssia ja tarinankerrontaa, on vahvassa osassa tunnin sisältöä.

Vaateus: Rentoa ja löysää. Paljaat jalat / sukat / tossut. Juomapullo.

OSTA LYRICAL JAZZ alkeet KURSSI TÄÄLTÄ >>

OSTA LYRICAL JAZZ 14+ jatko KURSSI TÄÄLTÄ >>