OPETTAJAT

MIA KOPONEN

Tanssivideo: One Moment in time -koreografia

Mia Koponen on Tanssiva Porvoon perustaja ja rehtori. Tanssin hän on aloittanut 5-vuotiaana baletilla ja jatkanut show-tanssilla aina aikuisikään saakka. Mia on tanssinut mm. Stepup Dancers- ryhmässä ja esiintynyt Silja Linen laivoilla, Svenska Teatern:in musikaalissa, ulkomailla ja lukuisissa eri tilaisuuksissa. Mia toimii myös koreografina ja tekee yhteistyötä eri teattereiden kanssa.

Mian tunnit ovat iloisia, kannustavia ja huumorintajuisia. Hän rakastaa työtään lasten, nuorten ja aikuisten parissa ja saa ilon tarttumaan oppilaisiin!

Mia Koponen

MASI SAUREN

PAKKO TANSSIA, SWING BUSTERS

Masi aloitti tanssimisen Stepupissa 10-vuotiaana show,- ja breakdancella. Hän tanssi tuolloin Stepup Kidsien riveissä ja esiintyi mm. Silja Euroopalla. Masi on saavuttanut lukuisia  SM-mitaleita juniorisarjoissa ja mm. breakdancen Suomen mestaruuden.

v. 2001  Masi löysi rock´n swingtanssit ja niistä lähinnä boogie woogien. Hän on lajin kolminkertainen Suomenmestari ja PM-hopetamitalisti. Masilla on myös useita finaalisijoituksia lajin world-cupin osakilpailuista. Masi kilpailee edelleen ja opettaa niin Suomessa, kuin ulkomaillakin.

3G5A3651-Edit-Edit-Edit-2

JUHA PYKÄLÄINEN

Juha on tehnyt pitkän uran tanssijana. Hänet on voinut nähdä Oulun Kaupunginteatterin lavalla mm. musikaaleissa Viulunsoittaja Katolla, Housut Pois ja useissa näytelmissä kuten Kätilö ja Ihmisvihaaja.

Suomen Kansallisoopperassa hän esiintyi viime vuonna teoksissa Lepakko ja Tango!. Tulevana keväänä (2018) Juha on kiinnitettynä Porin Teatteriin ja esiintyy uudessa musikaalin kanta-esityksessä Tango D’amore, jossa lavalle nousee myös legendaarinen Eino Grön.

Juha on valmistunut tanssinopettajaksi Oulun ammattikorkeakoulusta. Lisäksi hän on suorittanut 4 kansainvälisen tanssinopettajaliiton (IDTA) tutkintoa ja Suomen Tanssinopettajainliiton tutkinnot.

Opettajana Juha on kannustava ja iloinen. Tärkeintä hänelle on liikkeestä nauttiminen ja tanssin ilo!

Untitled-5

HANNA LAUNONEN

Hanna on iloinen ja pirtsakka, Oulusta tanssinopettajaksi valmistunut tyttö, jonka pääaineena Tanssivassa Porvoossa tulee olemaan baletti ja Lyrical Jazz. Hannan lajivahvuuksia on myös show,- sekä nykytanssi. Opettajana Hanna on kannustava, ja rohkaisee oppilaita haastamaan itseään!

Hanna on tanssinut Oulun- ja Vaasan kaupunginteattereissa sekä useissa isoissa produktioissa. Tällä hetkellä hän tanssii ammattilaisryhmä Xaris Finland Dance Companyssa.

Hannan vahvuus opettajana on monipuolisuus ja vahva tekninen osaaminen. Hän on opettanut kaiken ikäisiä- ja tasoisia oppilaita, aloittelijoista aina pitkälle edistyneisiin erikoisluokkien oppilaisiin.

Tanssiva Porvoo_Hanna Launonen

KIIRA KILPIÖ

Kiira Kilpiö on Tanssivintin kasvatteja ja hänen tanssissaan näkyy lukuisien eri lajien vaikutteet. Hän on toiminut monta vuotta Reija Wäreen assistenttina ja luottotanssijana. Kiira on työskennellyt mm. Turun Kaupunginteatterin Kakola-, Seili- ja Rock of Ages musikaaleissa sekä UITn revyissä Helsingissä. Hän oli yksi Dancen finalisteista vuonna 2012 ja on ollut sen jälkeen mukana monissa eri tv-tuotannossa, kuten UMKssa (Uuden musiikin kilpailu). Kiira on kuulunut Krista Siegfridsin taustatanssijoihin vuoden 2013 Euroviisuista lähtien.

Photo by: Ville-Veikko Niemelä

ANNI MINKKINEN

Anni on Jyväskylästä kotoisin oleva monipuolinen ja kokenut tanssija, joka on ollut mukana useissa TV- ja musiikkivideotuotannoissa. Hänet on nähty mm. Nelosen Talentissa (Delusion V-tanssiryhmässä), Maikkarin Tähdet, Tähdet -ohjelmassa sekä Ylen Pakko Tanssia -televisioformaatissa, jossa hän pääsi tanssiryhmänsä UMC:n kanssa kolmen parhaan joukkoon. Nykyään Anni tanssii Anna Abreulle ja Benjaminille.

Annin tanssitunnit ovat energisiä ja haastavia, huumoria unohtamatta!

Kisakokemusta on kertynyt paljon vuosien varrelta ja parhaimmat sijoitukset ovat tulleet nykytanssin pienryhmän MM-hopeaa ja Jari Saarelaisen showmuodostelmalla SM-kultaa.

Anni Minkkinen

LUDMILA PUSSINEN

Ludmila on aloittanut 5-vuotiaana rytmisellä kilpavoimistelulla. Baletti-opintonsa hän aloitti 11-vuotiaana Vaganova Akatemiassa Petarissa. Tanssijaksi Ludmila valmistui Suomen Kansallisoopperan Balettioppilaitoksesta vuonna 2002.

2002-2010 Ludmila työskenteli Estonian kansallisoopperassa tanssijana. Hän on tanssinut corps de ballet -rooleissa ja solistirooleissa lukuisissa baleteissa, nykytanssiteoksissa, opereteissa ja oopperoissa ja ollut kiertueella useissa euroopan maissa.

Solistirooleja mm. Don Quijote: Mercedes, Romeo ja Julia: 3 naista, Pähkinänsärkijä: neljä ruusua, Joutsenlampi: 2 isoa joutsenta

tanssiva porvoo, tanssikoulu porvoo, tanssi porvoo, baletti porvoo, showtanssi porvoo, lyrical jazz porvoo, tanssia aikuisille porvoo, lastentanssi porvoo, commercial heels porvoo, aikuisbaletti porvoo, baletti porvoo

PÄIVI LAUKKANEN

Kokemusta Päiville on kertynyt kaiken ikäisistä lapsista aina aikuisiin saakka. Päivin päälajeja ovat nykytanssi, akrobatia ja lastentanssi. Muita lajeja ovat baletti, jazztanssi, showtanssi, kuntotanssi sekä akrobatiatanssi. Tanssin lisäksi Päivi erittäin inspiroitunut sirkuksesta ja onkin treenannut paljon akrobatiaa, käsilläseisontaa, pariakrobatiaa sekä köyttä. Päivi on luova persoona, joka nauttii mm. erilaisten koreografioiden työstämisestä.

Persoonaltaan Päivi on rento energiapakkaus. Tunneilla tehdään paljon ja monipuolisesti. Oppilaiden on helppo lähestyä Päiviä ja hän pyrkiikin aina kannustamaan ja motivoimaan oppilaitaan tekemisissään. Päivi toivoo oppilaiden saavan aina jotain uutta irti tunneillaan ja uskoo, että niin oppilas kuin opettaja voivat oppia toisiltaan.

IMG-20190809-WA0002.jpg

0 comments on “OPETTAJAT

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s