OPETTAJAT

MIA KOPONEN

Tanssivideo: The Greatest Show -koreografia

Mia Koponen on Tanssiva Porvoon perustaja ja rehtori. Tanssin hän on aloittanut 5-vuotiaana baletilla ja jatkanut show-tanssilla aina aikuisikään saakka. Mia on tanssinut mm. Stepup Dancers- ryhmässä ja esiintynyt Silja Linen laivoilla, Svenska Teatern:in musikaalissa, ulkomailla ja lukuisissa eri tilaisuuksissa. Mia toimii myös koreografina ja tekee yhteistyötä eri teattereiden kanssa.

Mian tunnit ovat iloisia, kannustavia ja huumorintajuisia. Hän rakastaa työtään lasten, nuorten ja aikuisten parissa ja saa ilon tarttumaan oppilaisiin!

Mia Koponen

MASI SAUREN

PAKKO TANSSIA, SWING BUSTERS

Masi aloitti tanssimisen Stepupissa 10-vuotiaana show,- ja breakdancella. Hän tanssi tuolloin Stepup Kidsien riveissä ja esiintyi mm. Silja Euroopalla. Masi on saavuttanut lukuisia  SM-mitaleita juniorisarjoissa ja mm. breakdancen Suomen mestaruuden.

v. 2001  Masi löysi rock´n swingtanssit ja niistä lähinnä boogie woogien. Hän on lajin kolminkertainen Suomenmestari ja PM-hopetamitalisti. Masilla on myös useita finaalisijoituksia lajin world-cupin osakilpailuista. Masi kilpailee edelleen ja opettaa niin Suomessa, kuin ulkomaillakin.

3G5A3651-Edit-Edit-Edit-2

JUHA PYKÄLÄINEN

Juha on tehnyt pitkän uran tanssijana. Hänet on voinut nähdä Oulun Kaupunginteatterin lavalla mm. musikaaleissa Viulunsoittaja Katolla, Housut Pois ja useissa näytelmissä kuten Kätilö ja Ihmisvihaaja.

Suomen Kansallisoopperassa hän esiintyi viime vuonna teoksissa Lepakko ja Tango!. Tulevana keväänä (2018) Juha on kiinnitettynä Porin Teatteriin ja esiintyy uudessa musikaalin kanta-esityksessä Tango D’amore, jossa lavalle nousee myös legendaarinen Eino Grön.

Juha on valmistunut tanssinopettajaksi Oulun ammattikorkeakoulusta. Lisäksi hän on suorittanut 4 kansainvälisen tanssinopettajaliiton (IDTA) tutkintoa ja Suomen Tanssinopettajainliiton tutkinnot.

Opettajana Juha on kannustava ja iloinen. Tärkeintä hänelle on liikkeestä nauttiminen ja tanssin ilo!

Untitled-5

HANNA LAUNONEN

Hanna on iloinen ja pirtsakka, Oulusta tanssinopettajaksi valmistunut tyttö, jonka pääaineena Tanssivassa Porvoossa tulee olemaan baletti ja Lyrical Jazz. Hannan lajivahvuuksia on myös show,- sekä nykytanssi. Opettajana Hanna on kannustava, ja rohkaisee oppilaita haastamaan itseään!

Hanna on tanssinut Oulun- ja Vaasan kaupunginteattereissa sekä useissa isoissa produktioissa. Tällä hetkellä hän tanssii ammattilaisryhmä Xaris Finland Dance Companyssa.

Hannan vahvuus opettajana on monipuolisuus ja vahva tekninen osaaminen. Hän on opettanut kaiken ikäisiä- ja tasoisia oppilaita, aloittelijoista aina pitkälle edistyneisiin erikoisluokkien oppilaisiin.

Tanssiva Porvoo_Hanna Launonen

KIIRA KILPIÖ

Kiira Kilpiö on Tanssivintin kasvatteja ja hänen tanssissaan näkyy lukuisien eri lajien vaikutteet. Hän on toiminut monta vuotta Reija Wäreen assistenttina ja luottotanssijana. Kiira on työskennellyt mm. Turun Kaupunginteatterin Kakola-, Seili- ja Rock of Ages musikaaleissa sekä UITn revyissä Helsingissä. Hän oli yksi Dancen finalisteista vuonna 2012 ja on ollut sen jälkeen mukana monissa eri tv-tuotannossa, kuten UMKssa (Uuden musiikin kilpailu). Kiira on kuulunut Krista Siegfridsin taustatanssijoihin vuoden 2013 Euroviisuista lähtien.

Photo by: Ville-Veikko Niemelä

TUAN DOAN

BeatDrops-tanssivideo

Tuan on katutanssija, jonka lajit ovat streetdance (hiphop ja popping), sekä breakdance. Opettajana hän on toiminut jo kuuden vuoden ajan eri puolilla Suomea. Tuan on johtajana BeatDrops-nimisessä tanssiryhmässä, jonka tavoitteena on tehdä Suomen siisteimmät tanssivideot. Tanssi on Tuanille elämäntapa.

Hänen tunneillaan tärkeitä tavoitteita ovat vauhdikas tanssiminen, hauskanpito ja hyvä meininki.

tuan

ANNI MINKKINEN

Anni on Jyväskylästä kotoisin oleva monipuolinen ja kokenut tanssija, joka on ollut mukana useissa TV- ja musiikkivideotuotannoissa. Hänet on nähty mm. Nelosen Talentissa (Delusion V-tanssiryhmässä), Maikkarin Tähdet, Tähdet -ohjelmassa sekä Ylen Pakko Tanssia -televisioformaatissa, jossa hän pääsi tanssiryhmänsä UMC:n kanssa kolmen parhaan joukkoon. Nykyään Anni tanssii Anna Abreulle ja Benjaminille.

Annin tanssitunnit ovat energisiä ja haastavia, huumoria unohtamatta!

Kisakokemusta on kertynyt paljon vuosien varrelta ja parhaimmat sijoitukset ovat tulleet nykytanssin pienryhmän MM-hopeaa ja Jari Saarelaisen showmuodostelmalla SM-kultaa.

Anni Minkkinen

LUDMILA PUSSINEN

Ludmila on aloittanut 5-vuotiaana rytmisellä kilpavoimistelulla. Baletti-opintonsa hän aloitti 11-vuotiaana Vaganova Akatemiassa Petarissa. Tanssijaksi Ludmila valmistui Suomen Kansallisoopperan Balettioppilaitoksesta vuonna 2002.

2002-2010 Ludmila työskenteli Estonian kansallisoopperassa tanssijana. Hän on tanssinut corps de ballet -rooleissa ja solistirooleissa lukuisissa baleteissa, nykytanssiteoksissa, opereteissa ja oopperoissa ja ollut kiertueella useissa euroopan maissa.

Solistirooleja mm. Don Quijote: Mercedes, Romeo ja Julia: 3 naista, Pähkinänsärkijä: neljä ruusua, Joutsenlampi: 2 isoa joutsenta

tanssiva porvoo, tanssikoulu porvoo, tanssi porvoo, baletti porvoo, showtanssi porvoo, lyrical jazz porvoo, tanssia aikuisille porvoo, lastentanssi porvoo, commercial heels porvoo, aikuisbaletti porvoo, baletti porvoo

TARA HUOTARI

Tara toimii Jutan apulaisena Dance Tricks-tunneilla. Hän on iloinen, kannustava, reipas ja sosiaalinen persoona. Tara haluaa antaa lapsille onnistumisen iloa ja nauttii suuresti  akrobaattisten temppujen opettamisesta!

Oltuaan Porvoon urheilijoissa 5 vuotta, Tara löysi itselleen uuden harrastuksen cheerleadingin. Cheerleadingin Tara aloitti v. 2013 ja eteni nopeasti minien edustusjoukkueeseen nimeltä Twinkling Little Stars. Tästä matka jatkui junioreiden edustusjoukkueeseen, Stardomiin ja siitä vuoden päästä, 2016 hän pääsi Helsinkiläiseen edustusjoukkueeseen. Edustusjoukkue kilpaili kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. Vuonna 2016 joukkue sijoittuivat kolmansi Wienin Euroopanmestaruus kisoissa. Tällä hetkellä Tara harrastaa Crossfittiä.

3g5a3302-edit

LIISA MOLIIS-NIININEN

Liisa Moliis on näyttelevä laulaja, pitkän linjan muusikko ja musiikkipedagogi, jolla on rautainen kokemus erilaisten musiikki- laulu- ja tanssiryhmien ohjaajana. Musiikkipedagogiksi valmistumisensa jälkeen Liisa työskenteli yli kymmenen vuoden ajan Porvoonseudun musiikkiopistossa, kunnes jäi vapaaksi taiteilijaksi vuonna 2012. Hän on julkaissut usean soololevyn, tehnyt näyttelijäntöitä tv:n puolella, ja ollut mukana lukuisissa musiikki- ja musikaaliproduktioissa. Onnellisimmillaan Liisa onkin silloin, kun saa laulaa, näytellä, soittaa, käsikirjoittaa, säveltää, ohjata ja tuottaa erilaisia taide- ja kulttuuriprojekteja.

Ryhmäohjaajana hän on innostava, kannustava, määrätietoinen ja motivoiva musiikin ja teatterin ammattilainen.

3G5A0617-Edit

JUTTA JÄRVENPÄÄ

Jutta aloittaa elokuussa 2017 Dance Tricks- tuntien toisena opettajana.
Jutta on harrastanut koko nuoruutensa showtanssia Mäntsälässä niin harraste- kuin kilpajoukkueissakin. Reilu kuusi vuotta sitten hän siirtyi valmennuksen pariin, ja tällä hetkellä hän valmentaa ja koreografioi Mäntsälässä kolmea showtanssissa kilpailevaa joukkuetta. Jutan joukkueet ovat saavuttaneet lukuisia mitalisijoja juniori- ja aikuisten sarjoissa, mm. Svolin SM- kultaa vuonna 2016 12-15 -vuotiaiden sarjassa, sekä Svolin SM-hopeaa vuonna 2016 yli 16-vuotiaiden sarjassa.

Jutta on iloinen ja positiivinen persoona ja hänen tunneilla ei huumoria ja energiaa puutu!

Tässä linkit Jutan joukkueiden viimekauden kilpaohjelmiin.

Fuusion 2016-2017 kauden kilpaohjelma: https://youtu.be/7G-8129K8Ks
Illuusion 2016-2017 kauden kilpaohjelma: https://youtu.be/Kaini1S1InQ

Jutta.jpg

PIIA-MARIA AHO

Piia-Maria Aho on keskisuomalainen tanssija, koreografi ja tanssinopettaja, joka asuu nykyisin Porvoossa. Hän aloitti tanssimisen 6-vuotiaana balettitunneilla ja treenasi koko nuoruutensa monia lajeja baletista flamencoon ja nykytanssista katulajeihin. Piia-Maria tutustui irlantilaiseen tanssiin vuonna 1998 ja on yksi pisimpään irlantilaisen tanssin parissa Suomessa toimineista tanssijoista. Hän on opiskellut irlantilaista tanssia lukuisten opettajien viikkotunneilla ja kursseilla eri puolilla maailmaa. Piia-Maria on opiskellut nykytanssia Simon Fraser -yliopistossa Vancouverissa, sekä nykytanssia ja irlantilaista tanssia Limerickin yliopiston Irish World Academy of Music and Dancessa. Hän on myös suorittanut tanssipedagogiikan erikoistumisopinnot Jyväkylän yliopistossa.

Piia-Maria on opettanut irlantilaisen tanssin viikkotunteja viisitoista vuotta ja hän on ollut kysytty opettaja ja esiintyjä erilaisilla kursseilla ja tapahtumissa kautta maan, mm. Oulu Irish Festivalilla. Hän on johtanut kolmea esiintyvää ryhmää sekä ohjannut ja koreografioinut yhteistyönä kaksi kokoillan irlantilaisen tanssin showta. Piia-Maria on opettanut kymmenen vuotta nykytanssia ja aikuisbalettia, ohjannut tanssiteatterilinjaa ja toiminut koreografina ja tanssijana jyväskyläläisessä Tanssiteatteri Krampissa. Hänen oppilaansa sekä nykytanssin että irlantilaisen tanssin parista ovat saavuttaneet menestystä lukuisissa tanssikilpailuissa.

MILLA KURRONEN

Milla Kurronen on maailmankansalainen ja sirkusartisti. Hän valmistui keväällä 2016 Tukholman tanssi- ja sirkuskorkeakoulusta (DOCH) sirkustaiteiden kandiksi ja sitä ennen Lahden Salpauksen sirkusartistilinjalta keväällä 2013.
Milla työskentelee useiden eri sirkus- ja teatteri produktioiden ja ryhmien kuten CIRC6, Anybody Absent ja Lumo Company parissa. Hänen päälajinsa sirkuksessa on nuorallatanssi ja muita vahvoja osaamisen alueita cyr-rengas, akrobatia sekä käsilläseisonta.
Milla rakastaa oppilaidensa rohkaisemista uusien ja jännittävien haasteiden pariin ja sirkustunneilta ei vauhtia puutu!
Sirkus porvoo, tanssiva porvoo, tanssiva porvoo sirkus

0 comments on “OPETTAJAT

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s