Commercial tiiviskurssi

tanssiva porvoo, tanssikoulu porvoo, tanssi porvoo, street porvoo, baletti porvoo, showtanssi porvoo, hip hop porvoo

Huhtikuussa 2017 saimme koululle ihan mielettömän vierailijan, Nora Mahmoudin. Nora piti Commercial-tiiviskurssin 9-12 v. 13+ ja 16+ ikäryhmille.

Nora on ensimmäisten joukossa tuonut Suomeen Amerikka-tyyppistä liikemateriaalia, ja tekee tämän tyyppisiä koreografioita edelleen lukuisten artistien live- tai tv-esityksiin (mm. Saara Aalto, Isac Elliot, Antti Tuisku, Tuuli). Lisäksi Nora on tehnyt koreografioita esim. StepUp Dancers -ryhmälle, Suomen Dance-ohjelmaan ja SuomiLOVE -ohjelmaan. SuomiLOVEn kautta artistiyhteistyötä on tehty esim. Benjamin Peltosen, Anna Abreun, Elastisen, Redraman ja Evelinan kanssa.

Nora Mahmoud on monipuolinen pitkän linjan tanssija, opettaja ja koreografi. Noran tanssiminen on alkanut jo 25 vuotta sitten street-lajeilla, modernilla jazzilla ja baletilla, jonka jälkeen hän on treenannut lukuisia eri tanssityylejä, kuten esim. lattareita, afroa ja steppiä. Nora on tehnyt töitä tanssin saralla jo noin 20 vuoden ajan. Opettajana Nora on erittäin kannustava ja aurinkoinen.

Nykyään Nora tekee eniten töitä kaupallisten tanssien puolella. Alan työkokemusta on päässyt kertymään jo lähes kaikilta mahdollisilta suomalaisilta estradeilta sekä myös ulkomailta (Ruotsi, Iso-Britannia, Norja, Kiina, Brasilia, Yhdysvallat). Mieluisimpiin töihin kuuluvat opetusten lisäksi koreografioiden teko. Muita mukavia muistoja matkan varrelta ovat hyllyssä kimaltelevat SM- ja MM-kultamitalit jazz- ja showtanssikisoista sekä teatterityöt (mm. West Side Story ja The Producers).

Tanssiva Porvoo kiittää ja kumartaa kunniasta saada tämä arvostettu vierailija koululle! Kiitos, teitte päivästämme erityisen! <3