Säännöt

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on sitova, kun oppilas / oppilaan huoltaja on ilmoittautunut verkkokauppamme kautta tanssitunneille ja maksanut kurssinsa. Samalla oppilas / oppilaan huoltaja sitoutuu ko. lukukautta koskeviin lukukausimaksuihin kokonaisuudessaan. Mikäli oppilas aloittaa harrastuksen viiden (5) viikon jälkeen kauden alusta, laskutetaan vain jäljellä olevista tunneista. Muuton sovelletaan tuntikorvausperiaatetta.

Ilmoittautumisen peruutus: Ilmoittautuminen tunneille on sitova, mutta mikäli tanssioppilas ei ensimmäisen viikon jälkeen haluakaan jatkaa tunneilla käymistä, ilmoittautuminen voidaan perua sähköpostitse tanssivaporvoo@gmail.com. Tällöin kausimaksu palautetaan kokonaisuudessaan maksajalle. Poikkeus: 3-5 -vuotiaat saavat kokeilla lajia kolmen viikon ajan sitoumuksetta. Mikäli kausi lopetetaan kolmen kokeiluviikon jälkeen, veloitamme vain alkukauden tunnit.

Syyskaudelle ilmoittautuneet oppilaat jatkavat automaattisesti kevätkaudelle, mikäli kevätkauden tanssipaikkaa ei peruta ennen kevätkauden alkua.

Keskeyttäminen

Ilmoittautuminen on voimassa koko lukukauden ajan. Jos tanssitunnit lopetetaan kesken lukukauden, kuluvan lukukauden maksut peritään kokonaisuudessaan. Jos keskeyttäminen tapahtuu esim. sairauden tai paikkakunnalta muuton vuoksi, voidaan kirjallisen anomuksen perusteella myöntää alennusta lukukausimaksusta.

Maksut

Maksukäytäntönä on lukukausimaksu. Maksut hoidetaan verkkokaupan kautta. Voit maksaa kauden myös Smartumin liikunta- ja kulttuuriseteleillä, Virikeseteleillä tai ePassilla. Seteleiden käytöstä tulee ilmoittaa ilmoittautumisen yhteydessä. Setelit on tarkoitettu vain henkilökohtaiseen käyttöön, eli lasten kursseja niillä ei voi maksaa.

Alennukset

Tanssiva Porvoo kannustaa koko perheen liikkumaan tarjoamalla – 7 % alennuksen koko kauppasummasta, kun kursseja valitaan kerralla useampi, kuin yksi (alennus annetaan samassa ruokakunnassa oleville tai henkilöille, jotka tanssivat useamman kerran viikossa). Saat alennuksen verkkokaupassa, kun syötät kassalla ”Lunasta etuseteli” –kohtaan koodin TP7%.

Alennusta ei myönnetä tiiviskursseista, TP-Dancers- tai EK-kaudesta (myös TP Unity), Soolotunneista, TP X-kaudesta, ShowFit-tunnista, Latino SM-kaudesta, näytöslipuista, leireistä, 10 x korteista, lahjakorteista, Anytime-kortista eikä oheistuotteista.

Tuntien toteutuminen

Tunnit toteutuvat, kun paikalle ilmoittautuu kauden kolmanteen tanssiviikkoon mennessä 7 tai yli tanssijaa. Mikäli tunnit eivät toteudu, pyrimme järjestämään oppilaille tanssipaikan koulumme muilta tunneilta. Mikäli tämä ei ole osallistujalle mahdollista, palautamme maksetun kausimaksun niistä tunneista, joita ei voitu järjestää.

Poissaolot ja tuntikorvaukset

Mikäli oppilas joutuu olemaan poissa tunneilta, voi hän korvata ne millä tahansa muulla tanssikoulun tunneista. Korvaustunneille ei tarvitse ilmoittautua erikseen. Mikäli pieni lapsi on poissa tunneilta, voi myös huoltaja tai sisarus korvata poissaolot osallistumalla tarjottaville ikäryhmän tunneille. Poissaolot on korvattava kuluvan lukukauden aikana. Jos siis poissaolo tapahtuu syyskaudella, ei tunteja enää korvata kevätkaudella. Tanssiva Porvoo ei ole velvollinen korvaamaan rahallisesti oppilaan omista syistä johtuvia poissaoloja.

Äkilliset tuntiperuutukset ja sijaisuudet

Mikäli tanssitunti joudutaan äkillisesti perumaan esim. opettajan sairastumisen vuoksi, lähetämme tiedon tuntiperuutuksesta joko s-postitse, tai tekstiviestitse. Tuntiperuutuksen sattuessa koulu ei vastaa turhasta tunnille tulosta, mikäli paikkansa pitävää s-postiosoitetta tai puhelinnumeroa ei ole jätetty tanssikoululle, tai mikäli ilmoittautuminen on tekemättä tai tehty puutteellisesti.  Peruttu tanssitunti joko korvataan kauden aikana tai sen voi korvata koulumme muilla tunneilla. Mikäli tunnille saadaan sijainen, ei muutoksesta infota oppilaita.

Vastuu

Pieniä lapsia ei saa jättää ilman huoltajan valvontaa tanssikoulun tai muun rakennuksen tiloihin. Tanssikoulu ei vastaa toimitiloihin unohtuneista tai sieltä kadonneista varusteista. Tanssikoululla on oikeus tunti- ja opettajamuutoksiin.

Muuta

Tiloissa on tallentava kameravalvonta. Ilmoitamme kaikki rikokset poliisille. 

Oppilas on velvollinen korvaamaan koululle aiheuttamansa vahingon koskien mm. kiinteistöä ja irtaimistoa. Oppilaan on noudatettava yleistä järjestystä. Mikäli oppilas toistuvasti rikkoo koulun sääntöjä tai koulun ja sen opettajien antamia määräyksiä, voidaan oppilaalle antaa varoitus tai hänet voidaan erottaa.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

tanssiva porvoo, tanssikoulu porvoo, tanssi porvoo, street porvoo, baletti porvoo, showtanssi porvoo, hip hop porvoo